Word vriend!

Fanfare Hou en Trouw is erg blij met alle vrienden die zij hebben. Dat zoveel mensen uit Heerhugowaard en omgeving hen steunen, geeft een goed gevoel! Draagt u onze muziekvereniging ook een warm hart toe? Word dan ook vriend van Hou en Trouw en steun ons met uw jaarlijkse bijdrage van € 10,- of meer.

Als vriend van Hou en Trouw ondersteunt u de vereniging onder andere met:

  • Kinderen en volwassen de mogelijkheid geven om een instrument te leren spelen.
  • Instrumenten aan te schaffen en te onderhouden.
  • Het organiseren van concerten.

We hebben verschillende vormen van vrienden van Hou en Trouw:

  • Goede vriend van Hou en Trouw: een goede vriend krijgt tweemaal jaarlijks de nieuwsbrief en korting op de toegangsprijs voor 1 toegangskaart voor een door ons georganiseerd concert. Bij een bedrag van €10,- per jaar bent u een goede vriend.
  • Beste vriend van Hou en Trouw: een beste vriend krijgt tweemaal jaarlijks de nieuwsbrief en korting op de toegangsprijs voor 2 toegangskaarten voor een door ons georganiseerd concert. Bij een bedrag van €20,- per jaar bent u een beste vriend.
  • Boezemvriend van Hou en Trouw: een boezemvriend krijgt tweemaal jaarlijks de nieuwsbrief en korting op de toegangsprijs voor 2 toegangskaarten voor een door ons georganiseerd concert. Daarnaast krijgt u tijdens dit concert een VIP-behandeling. Bij een bedrag van €50,- per jaar bent u een boezemvriend.

Mail naar vriendenvan@fanfare-houentrouw.nl voor meer informatie of vul hieronder het contactformulier in.

Het Word vriend! Contactformulier:


 

Advertentie