Fanfare Hou en Trouw

Fanfare Hou en Trouw bestaat uit ongeveer 45 leden en speelt veel verschillende muziekstijlen: van musical tot filmmuziek en van klassiek tot popmuziek. 

Fanfare Hou en Trouw onderscheidt zich van andere muziekverenigingen door telkens te streven naar unieke optredens. Met veel plezier en trots kijken we terug op concerten als Brel en Brass met Micheline van Hautum en het Musicalconcert met Brassica Musicals. Ook in 2020 stond er iets speciaals gepland. Helaas is het concert met de Limburgse vader van de Bloasmuziek Gé Reinders na twee maal uitstellen vanwege Corona van het programma gehaald.

Daarnaast geven we op verzoek serenades voor bijvoorbeeld bruiloften, jubilea, verjaardagen en andere feesten of partijen.

Wil je sfeer komen proeven en meespelen? Neem contact op met de secretaris van de fanfare via het conctactformulier of kom kijken bij een repetitie. We repeteren, met uitzondering van de zomervakantie, elke dinsdagavond van 19.45 – 22.00 uur  in zaal A van Cool Kunst en Cultuur in Heerhugowaard.


Het Contactformulier voor informatie over de Fanfare:


Fanfare Hou en Trouw in Actie!

Advertentie